El DIARI DE TARRAGONA ES FA RESSÒ DE LA NOMINACIÓ DEL LLIBRE ALS PREMIS BSFA 2020 A ANGLATERRA.

NOVA PUBLICACIÓ Acadèmica AMB LUNA PRESS EDITORIAL D'EDIMBURG

Ja podeu demanar un exemplar a https://www.lunapresspublishing.com/product-page/ties-that-bind-love-in-sff

En versió física o digital. 

ENTREVISTA AL DIARI DE TARRAGONA

EXPOSICIÓ DELS FINALISTES PREMIATS EN EL CONCURS ADC DE DIBUIX:

 

 

Torredelforth, entre els finalistes premiats del concurs, inaugura l'exposició a Palència a la Fundació Díaz Caneja de Palència. La mostra, marcada per tot un seguit d'obres elaborades en blanc i negre es podrà visitar fins el 30 de juliol al carrer Lope de Vega 2.

EXPOSICIÓ DE FINALISTES A LA FUNDACIÓ CAIXA MÚRCIA:

L'exposició dels finalistes del concurs artístic Antonio Fernández es va inaugurar el 23 de maig amb una alta concurrència per part d'artistes i interessats. Torredelforth va participar com a finalista premiada en l'exposició que durarà fins al 7 de juny.

Organitzada per l'ajuntament de Cieza, la fundació Batxillerat de les Arts i la Fundació Caixa Múrcia, el catàleg dels seleccionats es pot consultar al següent link:

http://online.flipbuilder.com/wtne/dxrl/mobile/index.html#p=1

PRESENTACIÓ A MADRID DE "EQUILIBRIO" NOU LLIBRE IL·LUSTRAT DE TORREDELFORTH

El poemari il·lustrat "Equilibrio" arriba a les llibreries aquest febrer amb la presentació oficial a l'Ateneu de Madrid. La presentació va comptar amb l'editor, Juan José Martín Ramos i el poeta Javier Lostalé. Publicat per Polibea Editorial, recull els últims poemes d'Enric López Tuset, important poeta tarragoní, i noves il·lustracions de Torredelforth. Les il·lustracions de l'obra han rebut una molt bona crítica del món literari madrileny.

TORREDELFORTH AL DIARI DE TARRAGONA

El diari de Tarragona va fer una entrevista a Torredelforth que girà entorn de la vida artística, la pròpia obra i la dificultat de fer una vida obrint-se pas en el món artístic actual. Va ser el tema de portada i va ser elaborada per la periodista Kristine Valls, encarregada d'una sèrie d'articles sobre dones emprenedores del territori.

TORREDELFORTH

 INAUGURA LA COL·LECTIVA DE RENOVARTE 2017

L'exposició de Renovarte 2017 va ser inaugurada per la consellera de Cultura de Huesca, amb la presència de personalitats del món de l'art i artistes d'arreu del país. La col·lectiva gira entorn dels mites fundacionals del nord de Huesca i farà un recorregut itinerant per les ciutats més importants de la comarca de Sobrarbe.

TORREDELFORTH COM ARTISTA CONVIDADA A RENOVARTE XVI

 

Renovar-, el programa que uneix art, patrimoni i paisatge a Sobrarbe, Osca, arriba a la seva XVI edició. Des del Servei de Cultura de la Comarca de Sobrarbe ens proposen deu exposicions en enclavaments històrics, promocionades i subvencionades per l'ajuntament de Bielsa. Torredelforth exposa a la Presó de Broto com a artista convidada, des del 15 de juliol fins al 31 d'agost.

 

http://noticiashuesca.com/el-proximo-15-de-julio-se-inaugura-la-xvi-edicion-de-renovarte/

 

 

http://www.redaragon.com/agenda/fichaevento.asp?id=80514

TORREDELFORTH SELECCIONADA PER A L'EXPOSICIÓ CROMÀTICA 2016

 

Ester Torredelforth va ser seleccionada per exposar a la quarta edició de la VI Biennal de pintura jove d'Orense, un certamen expositiu promogut des de la fundació Cum Laude i l'ajuntament d'Orense. L'exposició va tenir lloc al Museu Municipal de la capital Gallega del 5 de març al 15 d 'abril.

 

 

http://www.fundacioncumlaude.com/tag/bienal-de-pintura-joven/

TORREDELFORTH A L'EXPOSICIÓ COL·LECTIVA D'ESCULTURA DE PETIT FORMAT ORGANITZAT PEL COL·LECTIU LA SALETA

  

Ester Torredelforth va ser seleccionada per participar en l'exposició de petit format a la sala del Col·lectiu La Saleta, una institució cultural a Gijón, Astúries. La inauguració va tenir lloc el 27 de novembre amb un còctel inaugural i un concert de zel realitzat per María José Meana Meana. La inauguració va ser clausurada el 17 de desembre.

 

 

http://www.eventos-espana.es/gijon-exposicion-de-escultura-2/278358/

PREMI DE LA SECCIÓ D'ART AL VII CERTAMEN DE PINTURA RÀPIDA - 2 ago 2015

Torredelforth va participar el passat diumenge 2 d'agost al Certamen de pintura ràpida anual de la ciutat de Vila-seca, guanyant un dels premis concedits per La Secció d'Art de l'Agrupació Cultural de Vila-seca.

A la convocatòria es van presentar un gran nombre d'artistes novells i veterans que van elaborar les seves obres en el context de les festes de la ciutat. A l'esquerra d'aquest text poden ampliar les imatges de l'esdeveniment i del quadre premiat, que actualment està en possessió de l'ajuntament de la ciutat.

EXPOSICIÓ COL·LECTIVA DE FOTOGRAFIA - del 3 al 26 juliol 2015

 

Sis fotografies de Torredelforth podran trobar-se en l'exposició col·lectiva de fotògrafs a Barcelona, organitzada a Lliçà d'Amunt per mostrar els finalistes del certamen de fotografia anual de la ciutat.En ella que es podran veure fins a 150 treballs en temàtica de paisatge i viatges. (Les primeres fotografies de l'esquerra no són propietat d'aquesta web sinó de l'ajuntament organitzador).

 

PRESENTACIÓ DE “ADORACIÓ” per Enrric Lopez Tuset

 


La presentació del llibre il·lustrat va tenir lloc en la llibreria

Adzerá de Tarragona.

En la presentació, duta a terme en una concorreguda sala, van participar els coneguts poetes Javier Lostalé i Juan José Martín Ramos. El llibre , el primer publicat de l'autor amaneix les seves pàgines amb il·lustracions i portada de Torredelforth. També presentat en l'ateneu de Madrid, compta amb el beneplàcit de la crítica i ha esgotat les seves existències a tan sols mesos de la seva publicació.


   TORREDELFORTH A l'AULA D’ART DE LA UNIVERSITAT ROVIRA I VIRGILI

 

La inauguració de l'exposició va tenir lloc després d'una breu dissertació a l'Aula Magna. En ella van participar Lila Terbescu, artista, i Antonio Salcedo, director de la carrera d'Història de l'Art. A la exposició es van presentar un conjunt de quadres de Torredelforth unificats per l'ús del pa d'or i la temàtica natural. Alumnes d'Història de l'art, amics, professors i familiars van tenir oportunitat d'admirar les obres exposades per l’Aula d’Art, institució artística per la qual ha passat l'obra d'artistes com Joseph Queralt o Jordi Abelló.